A-pojille suomenmestaruus!

Pihkalan pesiskausi päättyi upeissa tunnelmissa, kun Tahkon A-poikajoukkue kukisti kolmannessa finaaliottelussa Oulun Lippo-Juniorit ja kruunasi kautensa kirkkaimmilla mitaleilla. Kuten välierissä, myös finaalisarjassa paremmuus ratkesi vasta kolmannessa pelissä. Tahko hävisi finaalisarjan avausottelunsa kotikentällään, mutta tasoitti tilit Raksilassa jättäen oululaiset kokonaan ilman juoksuja. Ratkaisuotteluun hyvin valmistautunut Tahko hallitsi peliä erityisesti vahvan ulkopelinsä ansiosta, mutta onnistui mainiosti myös mailan varressa. Tahko voitti ratkaisevan finaalin puhtaasti 2-0 (3-2, 5-2) loistavasti kannustaneen kauden ennätysyleisön edessä. Edellisen kerran Hyvinkäällä juhlittiin A-poikien kultaa v. 1997.

Lue Aamupostin otteluraportti tästä linkistä. Uutinen Pesäpalloliiton sivustolla on luettavissa tästä.

Mestaruustunnelmiin pääsee myös Tahkon A-poikien Facebook-sivulla.

A-poikien SM-kultaa 2018: Hyvinkään Tahko:

Atte Brandt, Oskari Friman, Jere Handolin, Jere Harjuvaara, Aleksanteri Haukka, Mika-Matti Heinonen, Nooa Hoikka, Eetu Hämäläinen, Kaapo Kalmari, Matias Kauppinen, Aku Kettunen, Erik Lahti, Leevi Lehto, Miki Leppäniva, Luukas Levänen, Totti Nikula, Santtu Patova, Joosua Rättö, Samu Saarinen, Tuomas Tyni, Patrik Vartama. Mika Lehto (pj), Juuso Kerola (2. pj).

Mestarijoukkue kiittää yhteistyökumppaneitaan ja kaikkia eri rooleissa matkalla mukana eläneitä – kiitos, että omalla toiminnallanne mahdollistitte kovimman tavoitteemme täyttymisen!

2018-10-01T21:08:28+03:00 1.10.2018|Juniorit, Uutiset|