Marianne Penttinen Leidien riveihin!

(Kuva: Pekka Tuominen)

 

Tahkon Leidien pelaajarinki täydentyy kahteentoista, kun Marianne Penttinen allekirjoitti vuoden mittaisen sopimuksen Hyvinkäälle. Kokenut Penttinen pelasi kaksi edellistä kautta Lappeenrannan Pesä Yseissä. Kuluneella kaudella hän sijoittui sarjan etenijätilastossa sijalle 21, tuoden runkosarjassa 25 juoksua.

 

”Bulu oli meille täsmähankintana juuri sellainen pelaaja, joka osuu meidän pelisapluunaamme. Jokainen joukkue kaipaa nopeita jalkoja ja Penttinen kehittyi viime kauden aikana yhdeksi sarjan parhaista etenijöistä. Hän on urheilija, joka haluaa ulosmitata oman potentiaalinsa ja katsoa mitä kaikkea voi pesäpallon saralla saavuttaa. Bulu on ottanut askeleita eteenpäin pelaaja ja Tahko on hänelle hyvä paikka jalostua entisestään kohti maan etenijäkärkeä” toteaa Leidien pelinjohtaja Antti Yli-Saunamäki joukkueen uusimmasta pelaajasta.

 

”Olen todella iloinen, että minulle tarjottiin mahdollisuutta pelata Hyvinkäällä. Olen saanut harjoitteluun jälleen paljon uutta intoa. Tahko on nuori ja motivoitunut joukkue, joka on nyt vuoden kokeneempi superpesistasolla ja valmiimpi ottamaan seuraavan askeleen ylöspäin. Näkee, seuralla on homma hyvin hanskassa. Odotan jo kovasti, että pääsen tekemään joukkueen kanssa töitä ensi kautta varten”, Penttinen kertoo ja iloitsee myös uuden seuransa maantieteellisestä sijainnista: ”Siirtyminen Hyvinkäälle helpottaa myös paljon omaa siviilielämääni, kun saan asua kesän ”kotona” pk-seudulla.”

 

Superpesiskokemusta Penttinen on ehtinyt kartuttaa jo kuuden kauden ajalta. Lappeenrannan ohella ripeäjalkainen Espoon Pesiksen kasvatti on pelannut Superpesistä Turussa, Roihussa ja Vihdissä. Päättynyt kausi oli Penttiselle henkilökohtaisesti menestyksekkäin, sillä ”Bulu” keräsi koko sarjassa peräti neljänneksi eniten kentällemenokärkilyöntejä.

 

”Pelaajana olen hyvin määrätietoinen ja kunnianhimoinen, joskus jopa vähän perfektionisti. Nautin pelata joukkueelle ja myötäelän tästä syystä hyvin vahvasti joukkueen peliesityksissä niin hyvinä kuin vaikeampinakin hetkinä. Omat vahvuuteni on ehdottomasti nopeus” Penttinen kuvailee itseään.

 

Penttisen sopimuksen myötä Leideillä on nyt kasassa 12 pelaajasopimusta kaudelle 2019.

2018-09-19T06:58:53+03:00 19.9.2018|Naiset Superpesis, Uutiset, Yleinen|