Otteluraportti: Kitee vahvempi Rantakentällä

Tahkon miehet pelasivat eilen jatkosarjan neljännen ottelunsa Kiteen Rantakentällä. Vajaamiehinen Tahko taisteli hyvin ensimmäisellä jaksolla, mutta Kitee voitti lopulta koko ottelun jaksoin 2-0 (4-3, 12-2).

Kitee sai hyvän startin otteluun, kun joukkue löi Valentin Ikosen johdolla neljä juoksua. Osa juoksuista tuli hyvillä lyönneillä, mutta osassa Tahkon ulkokenttä hieman auttoi. Atte Brandt kavensi kääntönäpillä toisessa vuoroparissa tilanteeksi 4-1, kun Lauri Vierimaa kiihdytteli kotipesään. Kolmannessa sekä neljännessä vuoroparissa nähtiin vain kaksi juoksua, joista molemmista vastasi pari Nikkanen-Vartama. Ensimmäisen juoksun Nikkanen löi kakkossaumasta ja toisen hyvällä pompulla. Tämä takaa-ajo ei riittänyt, kun Kitee voitti jakson 4-3.

Toinen jakso alkoi hieman eri tavalla, vaikka Kitee onnistuikin lyömään heti jakson alkuun kaksi juoksua. Tahkon ensimmäisessä lyöntivuorossa Eetu Hämäläinen löi pallon läpi kakkosjatkeelta, josta syntyi Eetun kauden viides kunnari. Tahko oli hetken aikaa hyvin pelissä mukana, mutta sen jälkeen Kitee sai lyöntipelinsä auki. Kymmenen juoksua kolmeen lyöntivuoroon oli liikaa Tahkolle. Ainoastaan Atte Brandt onnistui ottelun lopussa lyömään pallon väliin, josta Hämäläisen oli helppo työ tuoda kavennusjuoksu.

Ensimmäinen jakso oli täysin otettavissa, mutta siihen keltapaidat eivät kyenneet. Onnittelut Kiteelle pudotuspelipaikan varmistamisesta. Tahkon pelit jatkuvat ensi tiistaina Kankaanpään Mailaa vastaan. Voitolla Tahko varmistaisi pääsyn karsintojen ulkopuolelle, joten kaikki tuki on tervetullutta. Nähdään Pihkalassa!

I-palkinto: Teemu Nikkanen

II-palkinto: Lauri Vierimaa

Ottelun tilastot

2018-08-10T12:59:56+03:00 10.8.2018|Miehet Superpesis, Uutiset|