Otteluennakko: Tahko matkaa jo huomenna Kiteelle

Jatkosarjan pelitahti on kova, sillä Tahkon miehet matkaavat jo heti huomenna Kiteen Rantakentälle. Jälleen kerran on tärkeitä pisteitä jaossa, sillä jatkosarja on ollut todella tasainen. Pistetilanne on tällä hetkellä seuraava:

1.      Kitee 40p

2.      Hyvinkää 35p

3.      Kankaanpää 33p

4.      Imatra 32p

5.      Hamina 27p

6.      Alajärvi 24p

7.      Oulu 8p

Huomioon kannattaa ottaa myös se, että Kitee sekä Imatra ovat kirjoitushetkellä pelanneet yhden ottelun muita vähemmän.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen Rantakentällä oli huipputasainen. Tällöin ottelun voittajaa haettiin vasta supervuoroparissa ja Tahko onnistui kääntämään sen edukseen. Kitee lähtee otteluun pienenä ennakkosuosikkina ja joukkue on myös tällä hetkellä tiukasti kiinni alemman jatkosarjan voitossa ja näin ollen myös pudotuspelipaikassa. Joukkue sai kokeneen Sami Partasen takaisin sairastuvalta, joten Kitee todennäköisesti lähtee otteluun ykköskokoonpanollaan. Partasen lisäksi kiteeläisten kauden valopilkkuja ovat olleet erityisesti vaihtaja/etenijä Topi Hurskainen sekä vaarallinen sisäpelaaja Samu-Kalle Varonen.

Tahko lähtee otteluun allaan tärkeä voitto Oulusta. Joukkue esiintyi eilen erityisesti sisäpelissä todella pirteästi ja samaa vaaditaan myös huomenna, jos ottelun voitosta halutaan pelata. Joukkueen loukkaantuneiden lista on suhteellisen pitkä ja kokoonpano ns. elää varmasti vielä pelipäivän aamullakin. Oulu-ottelun nuoret ”varamiehet” kuitenkin osoittivat, että pystyvät kantamaan vastuuta ja pelaamaan todella kypsää pesäpalloa. Huomenna on siis liikkeellä jälleen nuori ja nälkäinen Tahko. Ottelun selkein avainkohta on keltapaitojen kannalta se, että pystytäänkö Kiteen kova ykköskärki saamaan kuriin vahvalla ulkopelillä.

Seuraa näitä Tahkon pelaajia:

Teemu Nikkanen. Täysin pitelemätön Oulua vastaan. Huomenna tarvitaan jälleen tehoja. Mahdollisuus yhden kauden kunnariennätykseen.

Atte Brandt. Pelannut todella laadukasta sisäpeliä ja vielä kun saa kumuran kuntoon, niin pystyy olemaan todella vaarallinen. Ulkopelissä tarvitsee hieman lisää terävyyttä.

Lauri Vierimaa. Pelannut kahdessa edellisessä ottelussa paljon ykköstilannetta ja onnistunut siinä erittäin hyvin. Joukkueen kapteeni on huomenna tärkeässä roolissa. Jatkaako vahvoja otteitaan?

2018-08-08T10:14:44+03:00 8.8.2018|Miehet Superpesis, Uutiset|