E-tytöt Tenavaleirillä Kouvolassa: tiukkoja pelejä, menoa ja meininkiä!

Valtakunnallinen, E-ikäisille suunnnattu, Tenavaleiri järjestettiin tänä vuonna Kouvolassa. Tytöt odottivat kovasti tätä pesiskesän huipentumaa. Leiriä edeltävällä viikolla treenattiinkin Viertolan kentällä hakien tuntumaa hiekkakentällä pelaamiseen.

Tytöt ottelivat leirillä pelisarjassa, jossa saivat kokea pelien sujumisen laajaa kirjoa: tuli huikeita onnistumisia, upeita voittoja ja jännittävän tasaisia pelejä. Myös muutama karvaaltakin maistunut tappio tähän repertuaariin mahtui.

 

Pelien lomassa tytöt ehtivät nauttimaan lukuisista aktiviteeteista yhdessä: käytiin uimassa, pizzallakin poikettiin sekä hurviteltiin Tykkimäellä. Tytöt pääsivät myös katsomaan leiriviikkonsa aikana kahta Miesten Superpesiksen peliä, joista toisessa päästiin kannustamaan Tahkoa, kun joukkue saapui Koplan vastukseksi Kouvolaan!

 

Myös ensimmäinen oman ikäisten Itä-Länsi-ottelu oli jännittävä tapahtuma. Jo alku oli ainutlaatuinen, sillä pelipallo tuotiin kentälle Utin jääkärirykmentin toimesta. Helikopteri kaartoi paikalle ja pallo pudotettiin kopterista Koplan lyöjätykille, Juha Korhoselle, joka on tahkolaisillekin erittäin tuttu pelaaja. 
Ylpeinä tytöt seurasivat ottelua, kun oman joukkueen lyöjätykki, Eevi Puro, valittiin edustamaan Lännen joukkuetta. Eevi pommittikin varmoin ottein monta juoksua ja siivitti Lännen otteluvoittoon.

Vaikkei lopullinen sijoitus pelisarjassa ollutkaan ehkä se, mitä tytöt odottivat, jää Kouvolan Tenavaleiri 2018 muistoihin upeana kokemuksena. Räpylään jäi rutkasti pelikokemusta, monta iloista ja ikimuistoista hetkeä, uusia kavereita ja tuttavuuksia sekä suuri halu kehittyä ja tulla paremmaksi pesäpalloilijaksi!

Pesiskesä syöksyy mahdotonta vauhtia! E-tyttöjen osalta aluesarjan kotipelit on tältä kesältä pelattu. Tytöt pitävätkin pienen treeni- ja pelitauon, jonka jälkeen reissataan pelaamassa vieraspelejä – sekä tietysti treenataan ja iloitaan pesiskesästä yhdessä!

 

2018-07-19T13:57:50+03:00 19.7.2018|Juniorit, Uncategorized|