Taistelupari armeijasta

Tahkon miesten Superpesisjoukkueen toinen esiteltävä taistelupari palvelee tällä hetkellä armeijan harmaissa. Santtu Patova ja Jere Harjuvaara astelivat tammikuussa Parolan Panssariprikaatiin. Armeijan aika asettaa usein harjoitteluun haasteita ja saattaa tuoda hieman takapakkiakin kehittymiseen.

Patova: Olen syntynyt Hyvinkäällä 1998 ja asunut aina Hyvinkään isossa kaupungissa. Tahkossa oon pelannu  siitä lähtien kun aloitin pesiksen. Tällä hetkellä olen viettämässä ihmisen parasta aikaa armeijassa.

Harjuvaara: Aloitin pesäpallon 8-vuotiaana Järvenpäässä. Tahkossa olen pelannut suurimman osan peliurastani. Tällä hetkellä asun Hyvinkäällä.

Patova: Suurin osa ajasta menee intissä harjoittelemassa syöksymistä metsässä. Harjoitusvapaille toki pääsee pari kertaa viikossa.

Harjuvaara: Tämän hetkeen arkeen kuuluu aikaiset herätykset ja paljon ohjelmaa. Armeijassa ollaan ja ne kertoo meille mitä tehdään.

Patova: Syksyn ja alkutalven treenit on mielestäni mennyt hyvin ja kehitystä on tapahtunut. Nyt alkuvuodesta treenaaminen on jäänyt vähän vähemmälle, mutta taso on silti säilynyt hyvänä. Uudet pelaajat ovat sopineet hyvin porukkaan ja meillä on hyvä yhteishenki! Uskon, että ensi kaudesta tulee hyvä!

Harjuvaara: Alkutalvesta harjoitukset kulki varsin hyvin, mutta tällä hetkellä armeija sotkee harjoittelua aika paljon. Tällä hetkellä Tahkossa on hyvä pöhinä menossa ja on todella hienoa olla tässä mukana!

Patova: Harjuvaaran kanssa on tullu pelattua jo useampi kausi yhdessä ja vielä edessäkin todennäköisesti pari. Särmä kaveri niin armeijassakin kuin treeneissäkin. Tekee asiat aina niin hyvin kuin osaa!

Harjuvaara: Santtu on semmoinen joka lajin höylä. Melkeinpä aivan sama mitä lajia tai mitä vain urheillaan, niin kyllä se sen osaa ja on aika hyväkin siinä J. Treeneissä ja muissa tapahtumissa kuulee kyllä Santun puhuvan, mutta kun palaveri tai pelitapahtuma niin yllättävän hiljaista alkaa silloin olemaan.

2018-06-28T09:13:49+03:00 28.6.2018|Taisteluparit|