Taistelupari Lahti vs. Kauppinen

 

Taisteluparissa on vuorossa pääkaupunkiseudulta pesiksen alkeet saaneet Erik Lahti ja Matias Kauppinen. Kumpikin pelaaja viihtyy etukentällä ja tulikaste Superpesiksessä on saatu viime vuoden aikana. Pojilla on tavoite ottaa askel ylöspäin ja vakiinnuttaa paikka pelaavassa kokoonpanossa.

Matias Kauppinen: Olen syntynyt Varkaudessa, mutta asunut lähes koko elämäni Espoossa. Perheeseen kuuluu isä ja äiti sekä Tahkon Leideissä pelaava sisko. Pienempänä tuli harrastettua jääkiekkoa ja jalkapalloa pesäpallon ohella.

Erik Lahti: Lapsuuteni olen viettänyt sivistyksen kehdossa Kirkkonummen Masalassa. Perheeseeni kuuluu äiti, isoveli ja isäpuoli. ”Toiseen” perheeseeni kuuluu Isä, hänen avovaimonsa ja veli- ja siskopuoli. Pesäpallon aloitin kun sisarukset tarvitsivat jonkun ottamaan lyöntejään kiinni. Tällä hetkelle opiskelen Hyvinkään Laureassa liiketalouden tradenomiksi, joten päiväni kuluvat Wahlin Ronin kanssa maailmaa parantaen.

Matias Kauppinen: Aloitin pesäpallon 7-vuotiaana Espoon Pesiksessä, vanhempana C-junnuna siirryin Tahkoon. Pelasin myös muutaman kauden suomaria Riihimäellä. Viime kaudella pääsin maistamaan ensimmäistä kertaa millaista on pelata Superpesistä. Vahvuuteni on ykköstilanteen purkamisessa. Tavoitteena on pelata eheä ja hyvä kausi.

Erik Lahti: Oma pelaaja ura alkoi Espoon Pesiksen pesiskoulusta 2005 yhdessä Matun kanssa. Siitä lähtien olemme pelanneet lähes joka vuosi samoissa joukkueissa. Espoon lisäksi seuranani oli ennen Tahkoon siirtymistä, yhden kesän ajan Helsingin Puna-Mustat. Vuodeksi 2014 siirryin Hyvinkään Tahkoon. Tavoitteenani tälle kaudelle on ottaa vakituinen pelipaikka edustusjoukkueessa.

Erik Lahti on etukentän liimanäppi.

Matias Kauppinen: Joukkue on vähintäänkin yhtä hyvä kuin viime kaudella ja kovien tavoitteiden myötä jokainen on antanut kaikkensa harjoituksissa. Olemme saaneet apuja harjoituksiin entisiltä kovilta pelureilta, jotka ovat opettaneet paljon varsinkin lyöntiin liittyen. Fysiikassakin joukkue on mennyt paljon eteenpäin.

Erik Lahti: Tahko on nuori, innokas ja nälkäinen. Treenit ovat sujuneet hyvin ja se näkyy koko joukkueen voimin parantuneissa testituloksissa. Aikaisempiin vuosiin nähden Niemelän Basson ohjelmat ovat olleet erilaisia, kuin mitä aikaisimpina vuosina. Joukkueen henki on porukassa aivan loistava.

Matu Kauppinen on saanut talvella operoidun ranteen täysin kuntoon ja on valmiina kauteen 2018.

 

Matias Kauppinen: Eki Lahti, likaisen etelän suurin fani, lyö tarpeen vaatiessa keskisauma shikaanilla pinnan.

Erik Lahti: ”Keppi” Kauppisen kanssa aloitimme samaan aikaan muistaakseni vuonna 2005. Siitä lähtien olemme käytännössä pelanneet aina samassa joukkueessa ja aika usein vielä etumiesparina. Matu on erittäin suulas kaveri, joka on varustettu loputtomalla itseluottamuksella ja tämän yhdistelmän ainakin vastustajat saavat peleissä yleensä kuulla. Syöttäminen on Matun ehdoton vahvuus pelaajana ja hän onkin ainoa henkilö, jonka olen nähnyt syöttävän itseään päähänsä. Ruokapaikan valinta on Matiaksen kanssa hyvin vaikeaa, koska Matulle tulee joistain paikoista ”hassu olo”.

2018-04-21T11:02:24+03:00 21.4.2018|Taisteluparit, Uutiset|