Taistelupari: Kettunen vs. Nikkanen

 

Taistelupariesittelyssä on vuorossa Aku Kettunen ja Teemu Nikkanen. Aku Kettunen murtautui viime kaudella Tahkon runkopelaajiin ja odotettavissa on entistä suurempi rooli myös sisäpelissä tulevalla kaudella. Teemu Nikkanen kuuluu Tahkon joukkueen kokeneeseen osastoon ja on pelaaja, jolta odotetaan tärkeitä lyötyjä juoksuja jokaisessa ottelussa.

Aku Kettunen: Synnyin Jyväskylässä tuossa parikymmentä vuotta sitten. Perheeseen kuuluu isä, äiti ja kaksi pikkuveljeä, joista toinen pelaa pesäpalloa Kirin junnuissa ja toinen harrastaa yhdistettyä. Opiskelen Aalto-yliopistossa teknillistä fysiikkaa ja matematiikkaa, ja tällä vauhdilla opiskelen vielä pitkään. Älyllisesti kuulun joukkueemme terävimpään kärkeen vaikka peitänkin sen taitavasti sosiaalisissa tilanteissa.

Teemu Nikkanen: Riihimäeltä kotoisin oleva 25-vuotias nuorukainen, joka Hyvinkääläistyi lopullisesti nelisen vuotta sitten. Pienestä pitäen on tullut harrastettua pallopelejä laidasta laitaan, mutta pesäpallo vei sitten mukanaan 2000-luvun taitteessa. Kai siitä kunnian voi isäukolle antaa.

 

Teemu Nikkaselta näemme kesällä komeita koppeja ja ”krokilasin” korkuisia saumavetoja.

 

Aku Kettunen: Ensimmäisen Superin kauteni pelasin Jyväskylän Kirissä kautena 2016-2017. Sieltä siirryin isolla pahvilla ja sitäkin isommalla kohulla Hyvinkäälle, eli tuleva kausi on tässä seurassa toinen. Vahvuuksiini kuuluu kovan heittokäden lisäksi kokkaus ja puukäsityöt. Tavoitteenani on pelata miesten Itä-Länsi- ottelussa, sekä voittaa Suomen mestaruus.

Teemu Nikkanen: Pelaajaura starttasi Riihi-Pesiksen sinivalkoisissa noin 18 vuotta sitten ja sieltä tie vei tänne Hyvinkäälle vuonna 2006. Monien kokemuksien ja kommervenkkien jälkeen Superpesiksen makuun päästiin kaudella 2010 ja sen koommin vyölle on siunaantunut reilut 170 runkosarjaottelua Tahkon nutussa. Tavoitteena ensi kaudelle on lunastaa pääkotiuttajan odotukset ja sitä kautta murtautua askeleen lähemmäksi maan eliittiä.

Aku Kettunen: Tahko on Superpesis-joukkueiden Nalle-Puh eli nuori, nälkäinen, keltainen ja rakastettava. Treeni on maistunut pelaajille laajalla rintamalla, ja se näkyy sekä kentällä että punttisalin puolella. Tahkon uuden alun alku on lähtenyt mallikkaasti käyntiin. Enää pitäisi pelata hyvin, mutta se on se helpoin osuus.

Teemu Nikkanen: Vaikka valtaosa talvikaudesta vierähtikin Keski-Euroopassa, oli joukkuevahvuuteen paluu erittäin helppoa. Uusiin pelaajiin tutustuminen kävi erittäin vaivattomasti ja tällaista joukkuehenkeä ei minun aikana Tahkossa ole ennen ollut. Uusi alku on saanut nuoreen porukkaamme uutta ilmettä niin fyysisesti kuin lajitaidollisesti. Sen takia kesä saisi alkaa jo!

Aku Kettunen on Tahkon polttolinjan pääarkkitehteja ja sisäpelissä rooli kasvaa enemmän yleispelaajan suuntaan.

Aku Kettunen: Teemu on kaikkien kaveri, seuramies ja joka äidin unelmavävy. Kirjoitushetkellä Teemu on kuitenkin parisuhteessa. Ei ole henkilöä, joka ei pitäisi Teemusta, mutta kuten sanonta kuuluu ”jokaiselle jotakin on ei mitään kellekkään”. Pelikentällä ”Metu” kylvää tuhoa kovilla lyönneillä ja matalilla tappoheitoilla takakentältä.

Teemu Nikkanen: Aku ”Mokkasiini” Kettunen, tuo heleänauruinen matemaatikkopiirien ylistämä, Jyväskyläläinen puolijumala. Ratkaisee 800 euron Casiollaan yhtälön kuin yhtälön. Joukkueemme vetovoimaisin yksilö, Alfa, jonka läsnäolo nostaa katsojakeskiarvoja valtakunnallisesti noin sadalla henkilöllä. Myös yleinen löytötavaratoimisto, jonka hallusta löytyy vähintään puolet vierustovereiden tavaroista. Ja aivan joka kerta.

2018-04-13T13:34:27+03:00 13.4.2018|Taisteluparit, Uutiset|