Taistelupari: Brandt vs. Carlson

Atte Brandt ja Kimmo Carlson tuovat Tahkon joukkueeseen rauhallista jämäkkyyttä.

Tahkon Keski-Suomen vahvistukset ovat seuraava taistelupari. Jyväskylästä kotoisin olevien Atte Brandtin ja Kimmo Carlsonin lajivalikoimaan on nuorempana kuulunut tietenkin jääkiekko. Carlson on Tahkon kokenutta pelaajistoa, kun taas Brandt on vasta tekemässä läpimurtoa Superpesikseen. Rauhallisten kaverusten mietteitä alla.

Atte Brandt: Olen 20v Jyväskylästä kotoisin oleva nuorimies. Perheessä on äiti, isä ja yksi isoveli, jonka kanssa saanut kilpailla kaikessa pienessä asti. Lisäksi perheessä uusia tulokkaita pikkuvelipuoli ja pikkusiskopuoli. Pienempänä tuli pelattua jääkiekkoa aika kauan ja monia mailapelejä pelattua. Jyväskylässä olen asunut pääasiassa koko elämäni ajan, kesän 2015 asuin Kankaanpäässä pelaten pesäpalloa. Sieltä tie vei takaisin Jyväskylään ja nyt syksyllä oli muutto Hyvinkäälle, täällä asun tyttöystävän kanssa.

Kimmo Carlson: Olen syntyjäni jyväskyläläinen ja siellä asun perheeni kanssa tällä hetkelläkin. Perheeseeni kuuluu vaimo Sanni ja n.1,5-vuotias tytär Kerttu. Nuoruudessa tuli pelattua kesät pesäpalloa ja talvet jääkiekkoa. Oikeastaan koko ajan pelattiin jotain, eli pihapelejä aamusta iltaan.

Atte Brandt: Jyväskylän Kirissä viime vuonna pelasin Ykköspesistä ja A-poikien Superpesistä. Ensimmäiset Superin pelit tuli pelattua Jyväskylässä vuonna 2014. Vahvuudet minulla on sisäpelin puolella kotiuttamisessa ja kakkostilanteen purkamisessa. Tavoitteena on kehittyä superpesistasolle huippukotiuttajaksi.

Kimmo Carlson: Oma tieni kohti Superpesistä alkoi kesällä 1996 Jyväskylän Kirin pesiskoulussa Hippoksella, siitä sitten junioriputken läpi miesten tasolle, jossa ensimmäinen peli Kirin edustusjoukkueessa ykköspesiksessä 2004. Eka Superin peli tuli tilille 2007 Kirissä, sittemmin niitä on tullut lisää reippaat 200 kappaletta. Nyt lähtee neljäs kausi Tahkossa liikkeelle (2013,2014,2017), muutoin olen edustanut Kiriä koko urani. Nuorten Itä-länsiä tuli aikanaan pelattua 5 ja miesten toistaiseksi 3. Tavoitteena on totta kai menestyä joukkueen kanssa mahdollisimman hyvin. Toivottavasti pystyn myös jakamaan näille nuorille sankareille mahdollisimman paljon omaa tietoani ja auttaa siltä osin heitä kehittymään mahdollisimman paljon.

Kokenut Conny on yksi Tahkon ulkopelin kulmakivistä.

Atte Brandt: Tahkoon on ollut todella mukava tulla pelaamaan. Joukkue on täynnä hauskoja jätkiä ja hyvin otettu vastaan. Reenit on sujuneet hyvin ja päässyt talven harjoittelemaan ilman loukkaantumisia. Tahkossa on uusi alku ja hyvä pöhinä päällä ja asiat hoidetaan viimeisen päälle.

Kimmo Carlson: Joukkue vaikuttaa vähintäänkin yhtä potentiaaliselta kuin viime vuonna. Uudet miehet ovat sulautuneet hyvin joukkoon ja jokainen on varmasti voinut olla oma itsensä. Koko joukkue on treenannut kyllä hienosti talven läpi ja tullaan ihan varmasti olemaan valmiita, kun pilliin vihelletään toukokuussa. Uusi valmennus on toki tuonut omat uudet juttunsa, mutta ei tässä kuitenkaan pesäpalloa ole uudelleen keksitty. Varsin selvästi ollaan vedetty voima ja nopeus edellä, mikä näkyy kyllä – paitsi kasvaneina hauiksina, niin myös siinä, että koko porukalla jalat liikkuu hyvin vikkelästi. Tahkon uusi alkuhan alkoi kentällä oikeastaan jo viime kaudella nuorennusleikkauksen myötä ja nyt on mielenkiintoista nähdä mitä kaikkea uusi taustaorganisaatio kehittää kesäksi. Varmasti mielenkiintoinen kesä edessä kaikilla sektoreilla.

Aten vahvuudet ovat mailanvarressa. Kesällä nähdään Pihkalassa painavia kumuroita ja pehmeitä näppejä.

Atte Brandt: Conny on rauhallinen perheenisä, joka pitää meidän Tahkon jyväskyläläisten lippua korkealla Jyväskylässä. Conny edustaa joukkueen kokenutta kaartia, tärkeä apu meidän nuorelle joukkueelle. Conny nauttii leiriviikonlopuista kun pääsee jakamaan hotellihuoneen Mahlamäen Mikon kanssa, kesälle näille kahdelle herralle pitäisi löytää kimppakämppä Hyvinkäältä.

Kimmo Carlson: Atte on pelaajana vasta sen varsinaisen uransa alussa, kun edessä ensimmäinen kokonainen kausi Superissa. Pitkä poika, jolla on kaikki edellytykset lyödä juoksuja paljon tulevan superpesisuransa aikana. Vielä kun saadaan pojalle lisää lihaa luiden ympärille, niin pysyy pystyssä kovemmallakin tuulella, eikä maila vie miestä vaan toisinpäin.

 

2018-03-28T22:14:43+03:00 29.3.2018|Taisteluparit, Uutiset|