Taistelupari: Vierimaa vs. Hämäläinen

Tahkon joukkueen nopeimman pelaajan tittelistä kilpailevat Lauri Vierimaa ja Eetu Hämäläinen.

Taisteluparissa vuorossa on  Tahkon joukkueen kärkietenijät. Joukkueen kokeneeseen kaartiin kuuluva Lauri Vierimaa on saanut kovan haastajan Eetu Hämäläisestä joukkueen nopeimman pelaajan tittelistä. Parhaimmillaan talven testeissä kummatkin ovat juosseet 30 metrin nopeustestin 3,60 sekunnin pintaan. Ajat kestävät vertailun muiden Superpesisjoukkueiden kiitureihin.

Lauri Vierimaa: Olen Helsingissä syntynyt ja sieltä on Riihimäen kautta Hyvinkäälle päädytty. Nuorempana tuli pelailtu koripalloa ja jalkapalloa. Hyvinkäälle muuton jälkeen mukaan tuli vielä pesäpallo. Muut lajit jäi valitettavasti pois kun pesäpallosta tuli ympärivuotista.

Eetu Hämäläinen: Olen syntynyt ja asunut koko ikäni Hyvinkäällä. Pienempänä tuli harrastettua jokunen vuosi jalkapalloa ennen pesäpallon aloittamista. Lisäksi tuli kokeiltua useita lajeja esim. suunnistus, koripallo ja jääkiekko. Tyttöystävän nurkissa kulutan suurimman osan ajasta.

Ulkokentällä Eetu on pelannut takakentällä.

 

Lauri Vierimaa: Pesäpallon pariin eksyttiin vuonna 2001, kun 89-ikäluokkaan tarvittiin lisää pelaajia. Kun nuorena oli jo nopea, se vähän paikkasi sitten muita heikompia osa-alueita. Sen jälkeen olen koko urani Tahkossa pelannut, muutamana vuotena kävin pelaamassa Ykköspesispelejä Riihimäellä ja Jokioisilla. Ensimmäisestä Superpesisottelusta on kulunut jo yli 10 vuotta, joten on tätä jo aika kauan tullut pelailtua. Matkan varrella olen päässyt edustamaan Tahkoa 5 kertaa nuorten ja 2 kertaa miesten Itä-Lännessä. Mitään sen suurempaa ei ole sitten tullutkaan voitettua pesäpallon saralla. Eli nälkä hakea sitä ensimmäistä mitalia sen kun kasvaa!

Eetu Hämäläinen: Peliurani alkoi Hyvinkään Tahkossa, jossa olen pelannut kaikki juniorivuoteni. Lisäksi Riihimäen Pallonlyöjissä tuli pelattua muutama vuosi miesten suomensarjaa. Ehdoton vahvuuteni on nopeus. Tavoitteena on mahtua kokoonpanoon ja pelata ensimmäinen kausi Superpesistä.

Lauri Vierimaa: Nyt ollaan 6kk harjoiteltu uuden Tahkon alla ja se on näkynyt kyllä kaikessa tekemisessä. Esim. tylsistä kiertopaikkaharjoituksistakin on jotenkin vaan tullut kiinnostavia. Kyllähän tässä nyt luodaan Tahkolle tulevaisuutta ja siitä tulee jokaiselle sellainen ajatus, että pitää aina tehdä vähän paremmin kuin toinen. Ja itse haluan olla ainakin mukana tässä muutoksessa. Tästä joukkueesta varmasti moni pelaaja pelaa 10 vuoden päästä Superpesistä isossa roolissa.

Eetu Hämäläinen: Kaikki uskoo omaan tekemiseen ja joukkueena ollaan asetettu kovat tavoitteet. Niitä kohti mennään hyvää vauhtia. Paljon on ollut taustahenkilöitä mukana auttamassa harjoituksissa aina Esa Honkalehdosta, Stig Tainioon, Antti Laurilaan sekä Simo Eerikäiseen. On varmasti tullut jo aiemmin esille, mutta se on fakta, että Basson ohjeilla ollaan otettu isoja harppauksia eteenpäin fysiikassa. Iiro on tuonut lajin puolelle positiivisen asenteen sekä uusia asioita ja ideoita, joita toteutamme.

 

Late on kuulunut joukkueen runkopelaajiin jo 10 vuoden ajan.

 

Lauri Vierimaa: Eetu on kyllä mielenkiintoinen persoona. Treeneissä hieman hiljainen mutta kun ruvetaan pelaamaan niin suusta voi tulla ihan mitä tahansa. On ollut mukavaa saada Eetusta kirittäjän nopeustesteihin. Siinä on itsestäkin löytynyt ihan uutta vauhtia, Eetulle en halua hävitä. J

Eetu Hämäläinen: Vierimaa on kokenut pelaaja ja ottanut minut oppiinsa tälle kaudelle lyöntien kanssa. Late on energinen kaveri, jolla on lähes kaikkeen aina mielipide eikä kovin usein ole hetkeä, jolloin olisi hiljaa. Mittasuhteet vaihtuu helposti 30metristä todelliseen 5metriin ja kerran käytetty lähes uusi, paljastuukin lopulta yhden henkilön sata kertaa käytetyksi. Late on kilpailuhenkinen ainakin meikäläistä vastaan; testejä ei voi lopettaa ennen kuin on nostettu enemmän rautaa ja juoksutestejä hinkataan edes takaisin JOS vaikka saisi paremman tuloksen.

2018-03-23T09:38:13+03:00 23.3.2018|Taisteluparit, Uutiset|