Talvikapteeni Vierimaan katsaus uuteen alkuun

Uuteen kauteen lähteminen poikkesi paljonkin totutusta, kun seura sai uudet omistajat ja muutenkin porukka vaihtui seuran taustajoukkoja myöten. Monet ovatkin kyselleet miten muutos vaikuttanut pelaajiin, niin omat ja joukkueen tuntemukset ovat olleet ainakin positiiviset. Voisi sanoa, että tuntuu siltä kuin pelaisi kokonaan uudessa seurassa.

Uudeksi pelinjohtajaksi tuli Iiro Haimi ja Iiron kaveriksi vähän kokeneempi Pasi Niemelä, jonka useat tuntee paremmin nimellä Basso. Tämä muutos on ainakin näkynyt pelaajissa kun on tullut paljon uutta laji ja voima harjoittelun puolelle niin nyt kyllä jaksaa treenata kovaa ja paljon!

Suurimpia muutoksia harjoittelussa on tapahtunut punttisalin puolella. Itse jo jonkin aikaa pelanneena niin muistaa aina vanhempien pelaajien kehuvan että kyllä ennen nosteltiin kovia painoja. Basson myötä olemme saaneet kokea tuon lauseen totuuden ainakin ensimmäisen 4 kk aikana ja tuloksia on näkynyt niin nuorilla kuin joukkueen kokeneemmillakin pelaajilla. Sama tahti kun jatkuu, niin ennätyksiä ei voi olla tulematta ja sen näkyy sitten kesällä kentällä.

Muutoksia viime vuoden joukkueeseen on kapteeni Keron ”ensimmäinen” lopettaminen ja Lukkari Puhtimäen siirtyminen Joensuuhun. Hyvinkäällä ei valitettavasti ollut ravirataa pesiskentän vieressä.

Tilalle saimme muutaman täsmähankinnan, joista lukkarin paikalle tulee Rytkösen Joni. Joni muutti jo marraskuun alussa Hyvinkäälle, joten päässyt heti mukaan joukkueeseen ja tuntuu että ois pelannut meillä jo useamman vuoden. Lyöntipuolelle saatiin sit 2 kaveria, joista toinen on kiintiöilmajokinen Mikko Mahlamäki. Onneksi Mikko on nyt meidän puolella. Kaveri lyön aika kovaa.. Ja sitten Jyväskylästä tuli A-poikaikäinen Atte Brandt lyömään myös miestä kotiin.

2018-03-15T19:33:22+03:00 6.2.2018|Miehet Superpesis, Uutiset|