Taistelupari: Rytkönen vs. Mahlamäki

Ensimmäisenä taisteluparina esittelyvuorossa on uudet tahkolaiset, Rytkönen ja Mahlamäki.

Rytkönen: Oon Helsingissä 1993 syntynyt ja Lohjalla nuoruuden viettänyt. 2012 alko sitte meikäläisen reissaaminen, kun Kuosmasen Mikko soitti Sotkamon Jymystä. Sotkamo, Kouvola ja Kankaanpää aikaisemmat Superin seurat. Kouluavustajana oon ollut marraskuun puolesta välin ja hommat jatkuu kesälomille asti. Muutin marraskuussa Hyvinkäälle ja tyttöystävän kaa leikitään nyt sitten kotia :).

Mahlamäki: Olen 30-vuotias ja syntynyt Ilmajoella. Asun perheeni kanssa Seinäjoella ja kesä menee sitten Hyvinkäällä. Perheeseen kuuluu puoliso Leena sekä alle vuoden ikäinen Eetu-poika. Työskentelen puolustusvoimissa Logistiikkarykmentissä varastoaliupseerina. Olen Koskenkorvan Urheilijoiden kasvatti, jossa myös pelasin Superpesistä kolme kautta.

2018-03-15T20:21:25+03:00 6.2.2018|Taisteluparit|