Uutisia

Pysy mukana menossa

Yhteistyön voimaa Superpesiksessä

miehetjanaiset

Miesten ja naisten superpesisjoukkueet yhdistivät sunnuntaina historiallisesti voimansa yhteisen harjoituksen merkeissä Puolimatkan koululla. Kyseessä oli joukkueiden ensimmäinen yhteisharjoitus tällä kaudella. Miehet ja naiset tulevat harjoittelemaan ajoittain yhteisinä aikoina niin lajin kuin fysiikankin parissa. Sunnuntain harjoituksessa keskityttiin fysiikkavalmentaja Basso Niemelän opein keskivartalon vahvistamiseen.

Iralla ja Santulla oli tuttuun tyyliin hymyt herkässä

Iralla ja Santulla oli tuttuun tyyliin hymyt herkässä

”En ole itse pesiksessä ennen harjoitellut tällaisissa sekaharjoituksissa. Hauska kokeilu! Tästä tämä varmasti kehittyy, kun opimme tuntemaan toisiamme paremmin. Oli ihan mukavaa! Tahko on yhtenäinen seura. Ilman muuta tehdään tätä jatkossa lisää” tarinoi Tahkon uusi vahvistus Joni Rytkönen harjoituksen päätteeksi.

 

Kaiken kaikkiaan vaihtajavirtuoosi vaikuttaa kotiutuneen Hyvinkäälle erittäin hyvin ja odottaa jo innolla muuttokuorman purkamista. ”Miesten leiriviikonlopun treenit ovat antaneet hyvän kuvan porukasta, huumorintaju on mahtava! Muuttamista odotan kovasti, jotta pääsee täällä treenaamaan sen keskimäärin kaksi kertaa päivässä” Rytkönen päättää.

 

Miesten pelinjohtaja Iiro Haimi oli harjoituksen jälkeen Rytkösen linjoilla: ”Seuran teemana on tänä vuonna ollut yhtenäisyys ja tämä olikin joukkueiden osalta hyvä päänavaus. Harjoituksesta tuli lopulta yllättävänkin rankka, mutta ajoi hienosti asiansa.”

 

Annit Heikkilä ja Tuomi tukivat toisiaan kuminauhaharjoituksessakin

Annit Heikkilä ja Tuomi tukivat toisiaan kuminauhaharjoituksessakin

Uutena kasvona Puolimatkassa nähtiin myös naisten joukkueeseen täksi kaudeksi siirtynyt Hämeenlinnan Paukun kasvatti, edelliskesänä Suomen mestaruutta Tampereella juhlinut Anni Heikkilä. Myös Annille yhteistreenit olivat uusi kokemus peliuralla. ”Oli tosi jees, varmasti nostaa vaatimustasoa jokaisella. Olen tykänyt kovasti Basson ohjelmista muutenkin ja intoa puhkuen olen niitä tehnyt. Koko ajan päässä raksuttaa, että nyt pitää treenata sitä ja tätä ja tota. Innoissani teen töitä ja toivon, että päivässä vain olisi enemmän tunteja. Koko porukka on hirveän mukava ja tosi helposti olen päässyt joukkueeseen sisään” sanaili Heikkilä.

 

Tahkolaisen huippupesäpalloilun yhteistyö on näin avattu myös joukkuetasolla! Nyt joukkueet siirtyvät lajiharjoittelun pariin Areenan upouudelle viheriölle hiomaan lajitaitoja tulevaa kesää varten.

 

 

Tahkolainen selkälankkupiiri

Tahkolainen selkälankkupiiri