Uutisia

Pysy mukana menossa

Tahko ry:ssä organisaatiomuutoksia

Hyvinkäällä mennään pesäpallon saralla eteenpäin – ja lujaa. Viime vuoden puolella infottiin ”Tahkon Uusi Alku” -projektista ja nyt myös Tahko ry:n organisaatio on kokenut muutoksia.
Johtokunnan puheenjohtajaksi nousi Kari Käyhkö, joka uuden pestinsä myötä jätti superpesikseen nousseen Tahkon Leidien GM:n roolin. Karin kanssa johtokunnan muodostavat:

Friman Niina
Jokivalli Ari
Kujanpää Pirjo
Peltonen Tommi
Tikka Meri-Tuulia
Tschesmenski Mirkka

Pesäpalloliiton myöntämän päätoimisen junioripäällikön palkkaamisen tarkoitetun palkkatuen avulla tammikuussa täysipäiväisenä junioripäällikkönä aloitti Ella Kaasinen. Pesisoppinsa pitkälti kotikunnassaan Pomarkussa ja Kankaanpäässä saanut Kaasinen on henkeen ja vereen pesäpalloihminen, joka on innoissaan uudesta roolistaan Tahkossa:

”Olen kovin otettu tästä mahdollisuudesta olla osana näin isoa ja eteenpäin katsovaa seuraa. Elämäni parhaita päätöksiä oli tulla kaudeksi 2017 Tahkon Leideihin pelaamaan ykköspesistä, sillä kauden päätteeksi tulleen superpesikseen nousun lisäksi Tahkoon tuleminen on tuntunut kotiinpaluulta. Pienestä asti olen haaveillut siitä, että saisin pesäpallosta harrastuksen lisäksi työn, ja nyt se toteutui. Innolla olen ottanut tämän haasteen vastaan, ja toivon, että yhdessä muiden seurassa toimivien kanssa kehitämme tahkolaista pesäpallokulttuuria eteenpäin ja ennen kaikkea tarjoamme vastaisuudessakin lapsille mahdollisuuden harrastaa lajia, joka on ainakin minulle antanut aivan älyttömästi.”

Uuden pestin myötä Ella on ottanut Rantatorikan Miikan aiemmin hoitamia tehtäviä vastaan, mutta Tahko Oy:n toimitusjohtajanakin toimiva Miika hoitaa edelleen ry:n puolella hallinnollisia asioita. Kilpailupäällikön tehtävät on kontolleen ottanut Jussi Haapala.