Uutisia

Pysy mukana menossa

Rytkönen vs. Mahlamäki

Taisteluparina Tahkon uudet vahvistukset Mikko Mahlamäki ja Joni Rytkönen.

Taisteluparina Tahkon uudet vahvistukset Mikko Mahlamäki ja Joni Rytkönen.

 

Lauantaina Tahko pelasi Kotkassa Haminaa vastaan kauden toisen harjoitusottelun. Ottelu päättyi Tahkon voittoon 2-1 (1-3, 8-4, 0-0, 3-1). Ensimmäisellä jaksolla ongelmia tuotti kentälle pääseminen. Toisella jaksolla tämä parani ja kärki kulki mallikkaasti. Toisen jakson juoksutilin avasi Tahkon uusi lyöjäjokeri Mikko Mahlamäki upealla takakentän pommilla. Tahkon uusi lukkari Joni Rytkönen pelasi myös mainion pelin.

Tahkon joukkuetta esitellään kevään kuluessa sopivia taistelupareina. Ensimmäisenä on esittelyvuorossa uudet tahkolaiset, Rytkönen ja Mahlamäki.

Rytkönen: Oon Helsingissä 1993 syntynyt ja Lohjalla nuoruuden viettänyt. 2012 alko sitte meikäläisen reissaaminen, kun Kuosmasen Mikko soitti Sotkamon Jymystä. Sotkamo, Kouvola ja Kankaanpää aikaisemmat Superin seurat. Kouluavustajana oon ollut marraskuun puolesta välin ja hommat jatkuu kesälomille asti. Muutin marraskuussa Hyvinkäälle ja tyttöystävän kaa leikitään nyt sitten kotia :).

Mahlamäki: Olen 30-vuotias ja syntynyt Ilmajoella. Asun perheeni kanssa Seinäjoella ja kesä menee sitten Hyvinkäällä. Perheeseen kuuluu puoliso Leena sekä alle vuoden ikäinen Eetu-poika. Työskentelen puolustusvoimissa Logistiikkarykmentissä varastoaliupseerina. Olen Koskenkorvan Urheilijoiden kasvatti, jossa myös pelasin Superpesistä kolme kautta.

Tahko

Joni Rytkönen häärää kesällä pyöreämmän syöttölautasen äärellä.

 

Rytkönen: Tällä hetkellä arkeen kuuluu useimmiten kaksi treeniä päivään, työt ja mahtavaakin mahtavampia spekulointeja pesiksestä ensin Iiron kanssa joka kahvitauolla töissä ja sen jälkeen tyttöystävän kanssa kotona :) Eli pesis kuuluu vahvasti joka päiväiseen tekemiseen.

Mahlamäki: Ajelen useana viikonloppuna Hyvinkäälle treeneihin. Valmennus Iiro ja Basso ovat hyvin miettineet henkilökohtaiset treenisuunnitelmat ja kehitystä on tullut niin lyönteihin kuin fysiikkaan. Paljon töitä vielä edessä mutta innolla kesää kohti. Käyn useana sunnuntaina Simo Eerikäisen kanssa lyömässä, hyviä vinkkejä siltä on saanut.

Tahko

Mikko Mahlamäki toimittaa kesällä palloja perille ja pinnoja Tahkolle.

 

Rytkönen: Asiat on mennyt aivan mahtavasti, varsinkin nyt kun oon päässyt treenaamaan. Oli sellainen 4-5vk kestävä tauti, joka on selätetty ja tulokset fysiikassa ja juoksussa on oikeassa suunnassa. Ennen sopimuksen tekoa juttelin paljon Haimin kanssa miten treenata, mihin keskittyy eniten ja mitä uusia asioita tulee. Se oli yksi isoimpia syitä sopimuksen syntyyn ja Basson tietotaito on ollut kans isossa merkityksessä.

Mahlamäki: Kun ajoin lokakuulla ensimmäiseen kokoontumiseen Hyvinkäälle jännitti tietenkin. Edessä olisi uusi seura, uudet kuviot ja pelitoverit. Todella hyvin olen viihtynyt ja päässyt tutuiksi uusien pelikavereiden kanssa.

Rytkönen: Mahlamäen Mikko on sitte niin peruspohjalaaanenku voi vaan olla :). Lyö lujaa ja joka helkkarin reeneissä pitää mua riepotella johonkin patjalle selälleen ja mahalleen ja milloin mitenkin päin. Mutta jos Mikko pinnoja lyö ja tämä Rytkösen heittely siihen auttaa, ni heitelkööt. Mahtava tuttavuus ja leppoisa kaveri :).

Mahlamäki: Rytkösen Joni… Puhuu paljon, loputtomasti. Yrittää tutustuttaa mua räp-musiikkiin, tuloksetta. Kaikin puolin hieno mies. Uskon Ryden ottavan kotiyleisön haltuun :)