Uutisia

Pysy mukana menossa

Pohjanmaan lakeuksilla – part II

Perjantaina oli jälleen aika suunnata autojen nokat kohti pohjanmaata ja Ilmajokea toistamiseen tämän loppuvuoden aikana. Leiri noudatti samaa kaavaa kuin ensimmäisellä kerralla ja majoitustiloina toimivat samat Ilmajoen kisailijoiden tilat. Joukkue oli jo hieman levollisemmin mielin, sillä nyt tiedettiin jo minkälaista antia leiri pitää sisällään.

Herätys lauantai aamuna klo 7.30 ja aamupala paikallisella abc:lla. Koneet käyntiin ja klo 10 odotti jo ensimmäinen ulkotreeni Kati Kiurun johdolla.

Lauantaihin pientä ekstraa tuli tuomaan kameroiden läsnäolo. Yleltä tultiin kuvaamaan joukkueen toimintaa koko päivän ajaksi . Aamuinen ”herättely treeni” oli kestoltaan n. 2,5h, jonka aikana teimme jälleen monipuolisesti kahvakuulalla erilaisia harjoitteita. Pienessä pakkasessa saimme jälleen miehistä kaiken irti, mutta kukaan ei luovuttanut missään vaiheessa vaikka pahalta tuntuikin. Tämän jälkeen oli aika lähteä syömään ja hieman lepuuttamaan mieltä ja kroppaa ennen iltapäivän mattotreeniä Jarkon vetämänä.

15502908_10154578596564543_592743273_o

Tuttu kaava jatkui molskilla, lämmöt päälle ja erilaisia kehonhallinta/liikkuvuus harjoitteita tekemällä. Edelliskerrasta oppineina olimme harjoitelleet kotipuolessa kyseisiä liikkeitä, joita oli nyt helpompi tehdä ja näyttää Jarkolle mitä osataan. Treenin loppupuolella odotti pieni yllätys, sillä Jarkko oli hommannut meille ”hieman” painivastusta. IK:n junioreista Vili Ropponen sekä Miika Lähdesmäki saapuivat armeijan harmaista suoraa näyttämään meille esimerkkiä eri heitoista, sekä pientä matsiakin osa pääsi ottamaan. Lopputulos jääköön salaisuudeksi…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Illasta odotti vielä Katin vetämänä pienimuotoinen venyttely ja rentoutusharjoitus, jotta palautuminen saataisiin mahdollisimman nopeasti käyntiin.

Sunnuntai noudatti samaa kaavaa, aamu ulkona ja päivä matolla. Leiri osoitti jälleen kuinka paljon joukkue ja yksilöt pystyvät saamaan itsestään irti. Molemmat pohjanmaan leiritykset ovat olleet kasvattavia niin henkisellä kuin fyysisellä puolella, jotka tulevat varmasti viemään tätä joukkuetta eteenpäin myös tulevaisuutta ajatellen. Myös joukkueen yhteishengen kannalta leirit toivat haluttua tulosta, kun porukka vietti tiivisti aikaa yhdessä parin päivän ajan.

Iso kiitos Jarkolle ja Katille siitä, että heiltä löytyi aikaa ja innostusta lähteä mukaan tähän ”projektiin”.

– Hokki & Valdo

Alla myös linkki lauantaina kuvattuun ylen pätkään, mikä esitettiin sunnuntaina urheiluruudussa.

http://yle.fi/urheilu/3-9346186