Uutisia

Pysy mukana menossa

Leidit kohtasivat Pesä Ysit Pajulahdessa

dba051be-99ce-4a8e-891f-affff4a6d2ae

Tahkon Leidien hallikausi jatkui sunnuntai-iltana Nastolan Pajulahdessa, jossa Leidien vieraaksi saapui Lappeenrannan Pesä Ysien joukkue. Leideillä oli jo takanaan viikkoa aiempi ottelu Jyväskylän Kirittäriä vastaan, kun taas Pesä Yseillä kyseessä oli hallikauden avausottelu. Pesä Ysien nettisivuilla povailtiin ennakkoon tiukkaa matsia ja sellainen myös saatiin.
Pelin ensimmäinen jakso oli Leidien jakso. Tahko otti jaksovoittoon tarvitut neljä juoksua heti ensimmäisessä sisävuorossaan. Pelinjohtaja Antti Yli-Saunamäki oli erittäin tyytyväinen sisäpelissä tapahtuneeseen kehitykseen, eikä syyttä sillä Leidien onnistui sisäpelillään luoda hyvää hetkittäistä painetta vastustajalle. Sisäpeli rullasi hyvin ja uskallettiin tehdä rohkeita lähtöjä. Ensimmäisellä jaksolla myös ulkopeli toimi hyvin ja vastustajan yritykset pidettiin hyvin kurissa. Vahvelaisen Lotta teki erinomaista lukkarintyötä ja onnistui pelin aikana ottamaan vastustajista useampia kärpäsiä. Tahko voitti ensimmäisen jakson luvuin 4-2.
Toinen jakso oli sitten vuorostaan Pesä Ysien jakso. Ysit saivat heti alkuun sisäpelinsä rullaamaan, kun taas Tahkon sisäpelissä oli hieman ongelmia. Ulkopelissä vastustajan jalat kulkivat nopeampaa kuin Leidien heitot ja muutamia alkukaudelle tyypillisiä huolimattomuusvirheitä nähtiin. Tulevissa harjoituksissa tullaankin Yli-Saunamäen mukaan keskittymään suoritusten laatuun. Toinen jakso meni Yseille lukemin 3-4 ja ottelu päättyi siis tasapeliin.
Vaikka tasapeli tietysti hieman harmittikin, oli Leidien kapteeni Ella tyytyväinen viikossa tehtyyn parannukseen varsinkin ulkopelissä, jossa Kaasisen mukaan päästiin toteuttamaan ennalta sovittuja teemoja. Sekä pelinjohtajalle että kapteenille jäi ottelusta positiivinen olo, joskin työtä on vielä tehtävänä kesää varten.