Koris-pesis ryhmä

Tahko ja Ponteva syventävät yhteistyötä

Tahko ja Ponteva aloittavat uudenlaisen yhteistyön. 11.10. alkaa uusi Koris-Pesis ryhmä. Ryhmään otetaan mukaan yhteensä 20 tyttöä ja poikaa. Toiminta on suunnattu 2010 ja 2011 syntyneille. Toimintaa on 2 kertaa viikossa; tiistaisin Pontevan ohjauksessa koripalloa ja perjantaisin Tahkon ohjauksessa pesäpalloa. Omia välineitä ei tarvita, sisäpelikengät riittävät. Koris-pesis ryhmässä tutustutaan toki korikseen ja pesikseen, mutta toiminta perustuu vahvasti myös leikkeihin ja muihin peleihin.

– Ajatuksena on tarjota tutustumista kahteen palloilulajiin yhdellä ilmoittautumisella. Ja tarjota siten monipuolista liikuntaa lapsille, kertoo Pontevan puheenjohtaja Hannamari Kujala.

– Tavoitteena on myös kehittää seurojen välistä yhteistyötä. On paljon asioita, mitä voimme tehdä yhdessä ja siten tehostaa toimintaa seurojen kannalta ja tietenkin tarjota uudenlaisia tapoja harrastaa, taustoittaa Tahko ry:n toiminnanjohtaja Miika Rantatorikka

Tiistain harjoitukset ovat Hämeenkadun koululla klo 18-19 ja perjantaina harjoitukset Pohjoispuiston koululla klo 17-18. Toimintaa ei ole syys- ja talvilomaviikoilla. Toiminta jatkuu maaliskuun loppuun asti.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

koris_pesisryhma_mainos