Uutisia

Pysy mukana menossa

Kohti Kotkaa, vastassa Hamina

Tahko

Kimmo Carlson syöksyy lauantaina Haminan kimppuun.

Tahkon miesten toinen harjoituspeli pelataan lauantaina 3.2. klo 18.00 alkaen Kotkassa. Vastassa on sarjanousija Haminan Palloilijat. Tahkolaisille tuttu Marko Hovi on pyörittänyt seuran arkea jo useamman vuoden. Hamina teki muutamia hankintoja ja on varmasti mielenkiintoinen haastaja tulevalla Superpesiskaudella.

Odotan pelistä ehjempää kokonaisuutta kuin avauspeli Tampereella oli. Sisäpelissä pelaamme koko joukkueella ja se tuo meille monipuolisuutta, kertoo joukkueen pelinjohtaja Iiro Haimi.

Ottelusta ovat pois takaisin Itävaltaan matkannut Teemu Nikkanen ja varusmiespalvelusta suorittavat Santtu Patova ja Jere Harjuvaara. Matias Kauppinen on palannut käsioperaation jäljiltä yhä tiiviimmin harjoitusvahvuuteen, mutta pelaaminen ei vielä ole mahdollista.

– Ulkopeli osalta kokeillaan edelleen uusia asioita niin pelipaikoissa kuin -systeemeissä. Niistä on tarkoitus saada hyvää informaatiota ja tehdä tarkennuksia HalliSM-turnaukseen valmistautuessa, summaa Iiro.

Tahko

Miro Tiala kapuaa kohti Superpesistä. Lauantaina vasuri vahtii takakentällä, ettei palloja verkkoihin.

Edellisviikonlopun testileiri kertoi, että joukkue on mennyt fysiikassa eteenpäin. Fysiikan parantuminen niin voimatasoissa kuin juoksunopeudessa on ollut laajaa. Tavoitteena on saada parantunut fysiikka näkymään pelikentällä ja vaikuttamaan peliajatuksiin.

– Fyysisten ominaisuuksien parantuminen ei oikein hyödytä ellei sitä saada näkymään henkilökohtaisessa lajitehokkuudessa ja joukkueen ulko- ja sisäpelissä. Tärkeintä lauantain pelissä kuitenkin on, että päästään taas pelaamaan ja saadaan kokemuksia niistä asioista, mitä haluamme kesällä meidän pelissä näkyvän, Iiro päättää.

Tahkon kokoonpano Haminaa vastaan:

1. Lauri Vierimaa 2p

2. Joni Rytkönen L

3. Riku Hokkanen 1v

4. Aku Kettunen 3k

5. Patrik Vartama 3p

6. Roni Wahl 2v

7. Kimmo Carlson S

8. Miro Tiala 2k

9. Erik Lahti 3v

10. Mikko Mahlamäki

11. Eetu Hämäläinen

12. Atte Brandt