Uutisia

Pysy mukana menossa

Joni Rytkönen vahvistamaan Tahkoa! Myös muita sopimuksia on tehty

Ryde

Joni Rytkönen tulee vahvistamaan Hyvinkään Tahkoa. Kuva Satakunnan Kansa, Joonas Salli

 

Joni Rytkönen siirtyy Hyvinkään Tahkoon kaksivuotisella sopimuksella. Viime kaudella hän pelasi erinomaisen kauden Kankaanpään Mailassa. Hyvinkään Tahkoon Joni tulee lukkariksi ja päävaihtajaksi.

  • Olen todella innoissani siirrosta Tahkoon. Tahko on merkittävä seura pesiskartalla ja nyt seurassa tuntuu olevan hyvä meno päällä, kertoo Joni.

Joni Rytkönen on kotoisin Lohjalta ja on tehnyt kierroksen ympäri Suomen pesäpalloa pelaamassa. Sotkamon, Kouvolan ja Kankaanpään jälkeen paluu Etelä-Suomeen tuntuu hyvälle.

  • Pelasin 2009 Tahkossa C-junnuissa ja voitimme mestaruuden. Siitä jäi hyvät muistot. Tärkeää oli myös, että vanhemmat ja kotikaupunki ovat lähellä, taustoittaa Joni siirtoon vaikuttaneita syitä.

Lukkari joutui viime kaudella uuden haasteen eteen, kun pelipaikka osoitettiin polttolinjasta. Suurin osa kaudesta menikin polttolinjassa, mutta alkukaudella syöttäneen ongelmat veivät Joni takaisin lautasen herraksi.

  • Innostuin lukkaroinnista uudestaan loppukaudella ja olen valmis nostamaan itseni takaisin huipputasolle. Nälkää riittää ja näyttöhalut kovat. Ulkokentällä vierailu pakotti  katsomaan peliä uudenlaisin silmin ja toi näkemyksiä myös lukkaripeliin, Joni kertoo.

Rytkönen on nopea pelaaja ja pelannut viime kaudet etenijänä ja vaihtajana. Tahkoon vasuri tulee päävaihtajaksi. Rytkönen on erityisen taitava mailankäsittelijä ja onkin ihastuttanut ”erikoislyönneillään” yleisöä.

  • Eiköhän jotain kikkoja esitellä myös Pihkalan yleisölle, Joni nauraa.

Tahkon Superpesisjoukkue alkaa muiltakin osin valmistua. Usean vuoden ajan runkopelaajiin kuuluneet Teemu Nikkanen, Riku Hokkanen ja Lauri Vierimaa ovat tehneet jatkosopimukset Tahkon kanssa. Nikkasen ja Hokkasen sopimukset ovat kahden vuoden pituisia. Lauri Vierimaan sopimus on yhden vuoden pituinen. Neuvotteluja käydään vielä muutamien pelaajien kanssa. Joukkueen uusiutuvasta valmennuksesta tiedotetaan myös piakkoin.

Sopimustilanne

Brandt Atte
Carlson Kimmo
Handolin Jere
Harjuvaara Jere
Hokkanen Riku
Hämäläinen Eetu
Kauppinen Matias
Kettunen Aku
Lahti Erik
Leppäniva Miki
Nikkanen Teemu
Patova Santtu
Rytkönen Joni
Wahl Roni
Vartama Patrik
Vierimaa Lauri