Uutisia

Pysy mukana menossa

Imatra jälleen Tahkoa vahvempi!

20727807_10214613089346976_1073127305_o

Pihkalassa nähtiin tiistai-iltana tasainen ja tiukka kamppailu tärkeistä pisteistä. Vierasjoukkue oli lopulta etevämpi ja haki kaksi pistettä voittaen ottelun 0-1.

Ensimmäinen jakso lähti käyntiin kunnolla oikeastaan toisessa vuoroparissa. Imatra aloitti sen sisällä. Ottelun avausjuoksun löi Jussi Hurskainen Nino Muuruvirran juostessa kotiin. Kun heti perään Lauri Kaartokallion välilyönnilla Juhani Myyryläinen juoksi kotipesään, oli tilanne Imatralle 0-2. Myös Tahko sai omalla sisävuorollaan peliään auki ja vuoron loppuun saatiin onnistuminen, kun Ville Kero kotiutti Patrik Vartaman. Kolmannessa vuorossa Imatra onnistui lisäämään johtoaan. Rönkkö onnistui jälleen kotiutuksessa, kun kotiin viiletti Kaartokallio. Tahko koko jakson peliä sävytti pienet virheet ja se söi peliä kovasti. Jaksossa ei nähty enää juoksuja ja näin ensimmäinen jakso Imatralle 1-3.

Toiselle jaksolle Tahkon peli lähti jo ehkä jopa totutusti käyntiin paremmin. Ensimmäisessä vuorossa Kero onnistui heti ja Juha Puhtimäellä oli helppo työ juosta kotipesään johtojuoksu. Seuraavaksi Ville Harju pamautti keskeltä takaa pallon läpi ja Aku Kettunen juoksi tilanteeksi 2-0. Toisessa vuorossa Kero jatkoi siitä mihin ensimmäisessä jäi ja löi kotiin Riku Hokkasen. Tilanne jo 3-0. Mutta sitten alkoi Imatran kiri. Esiin nousi Ville Lantiainen, jonka kakkospuolen puhkaisu avasi Imatran pelin. Tuloksena kunnari tyhjään kenttään! Heti perään lyömään Myyryläinen, joka kotiutti Lantiaisen Tahkon ulkokentän haparoidessa. Vielä samassa vuorossa Rönkkö kotiutti Myyryläisen ja näin Tahkon johto oli kiinniajettu. Viimeisessä vuorossa kumpikaan joukkue ei onnistunut tekemään juoksuja ja näin ottelu Imatralle 0-1.

– Paljon tuli taas virheitä, mitkä söi meidän sisäpeliä. Ulkona tekeminen oli edelleen kohtuullista. Meille ei vaan näköjään sovi nämä pidemmät tauot. Kempeleelle päästään nyt sitten onneksi peli alla ja sen pelin merkitys nousi nyt kovasti. Kaikki on kuitenkin edelleen omissa käsissä ja se on positiivista tässä kohtaa, kertaili pelinjohtaja Sirviö pelin jälkeen.

Tahkon parhaana palkittiin Ville Kero (0+3/0, kl 4/8) ja kakkosella jälleen hienon ulkopelin pelannut Patrik Vartama (0+0/1, kl. 1/3)

Alla ottelun tilastot sekä Lasse Wirzeniuksen kuvat;

http://www.pesistulokset.fi/cgi-bin/tilastot/ottelu2.py?data=28-1-1&id=30957

https://lassew.kuvat.fi/kuvat/Pesis/Tahko+Super+2017/Tahko-IPV+8.8.2017,+0+-+1+(1-3,+3-3)/