Uutisia

Pysy mukana menossa

Huomenna matkustetaan Kouvolaan

Edustuksen miehistö matkustaa huomenna Kouvolaan viimeistelemään kuntoaan Pallonlyöjien vieraaksi. Tahko pääsee peliin lähes täydellä miehistöllä. Myös Lauri Vierimaa palaa kokoonpanoon jokeriksi. Tahkon kaksi ensimmäistä harjoitusottelua on mennyt enemmän ja vähemmän tuntumaa hakien. Pelinjohtaja Sami Sirviö kertookin pelien antaneen suuntaa harjoittelulle.

– Saatiin pelien kautta tuntumaa jo pelaamiseen ja nyt on viikon aikana saatu hakea niitä asioita paremmaksi, mitkä nähtiin peleissä kaipaavan hiomista. Etenkin etenemispuolelle on keskitytty tarkemmin, kommentoi Sirviö.

– Kahdesta ensimmäisestä pelistä saaliiksi tuli kuitenkin kaksi voittoa ja nuorelle joukkueelle se on tärkeää. Meidän pitää kesän aikana oppia kääntämään tiukat pelit itselle ja näin tehtiin kahdessa ensimmäisessä pelissä, jatkoi kakkospelinjohtaja Jari Levänen.

– Nyt on saatu kaikki miehet Hyvinkäälle, mikä helpottaa paljon harjoittelua pienempien asioiden kanssa. Kaksi harjoitusottelua on jäljellä ja niitä on tarkoitus teemoittaa vielä eri asioiden kautta, että ollaan viikon päästä valmiina Kempeleellä, päättää Sirviö.

Tahkolla on siis jäljellä kaksi harjoitusottelua. Huomenma Kouvolassa 12.30 ja ensi tiistaina Pihkalassa jälleen Kouvolaa vastaan 17.30.