Uutisia

Pysy mukana menossa

Atte Brandt Tahkoon 3 vuoden sopimuksella

IMG_2418

Atte Brandt siirtyi Tahkon väreihin.

 

Hyvinkään Tahko vahvistuu nuorella lupauksella Atte Brandtilla. Raamikas 20v nuorimies on tehnyt 3 vuoden sopimuksen Tahkon kanssa. Viime kaudella Brandt pelasi Jyväskylän Kirissä Ykköspesistä ja A-poikia.

Olen todella innoissani siirrosta Tahkoon. Saan uutta haastetta ja nostetta pesisuralle, kertoo Atte

Aten pelipaikka on lukkari, mutta myös linja- ja kopparipelaaminen on tullut tutuksi. Sisäpelissä vahvuudet ovat lyömisen puolella. Rooli onkin aina ollut kotiuttaminen ja 2-tilanteen purkaminen.

– Kyllä mä lähden ennakkoluulottomasti haastamaan Rytköstä lautasen äärellä ja tavoite on olla pelaavassa kokoonpanossa mukana. Ja tavoite on lyödä mahdollisimman paljon juoksua ja auttaa joukkuetta sillä tavalla, Atte kertoo ensi kauden tavoitteistaan.

Viime talvikaudella Atella oli pieniä vaivoja ja siksi harjoitusmäärät jäivätkin hieman liian alhaisiksi. Nyt tavoitteena on saada aikaan ehjä harjoituskausi ja nostaa toistomäärät uudelle tasolle. Atte muuttaa Hyvinkäälle syksyn aikana ja tämä osaltaan mahdollistaa hyvän harjoittelun.

– Kumuran lyöminen ympäri kenttää on selkeä vahvuus. Kyllä lyönti kumpaankiin luukkuun myös taipuu, mutta 2-puolen lyönnit on jostain syystä jäänyt vähän vähälle pelitilanteissa. Se on selkeä kehityksen kohde, että pystyy lyömään laadukkaasti joka puolelle, myös Superpesiksessä. Kyllä nopeutta pitää myös saada lisää, Atte analysoi omia vahvuuksiaan ja kehitettäviä kohteita.

Atte mahtuu iän puolesta pelaamaan vielä vuoden A-pojissa. Tahkon joukkueessa onkin paljon nuoria tulevaisuuden huippupelaajia ja tavoitteellisesti omaan pesisuraan suhtautuvia nuoria.

– Oma tavoite tulevaisuudessa on nousta numerolla kotiuttavien kärkipäähän ja pelata lukkarina Superpesistä, kertoo Atte kertoo tulevaisuuden tavoitteista.

Tahkon joukkueen rakentaminen on hyvässä vaiheessa ja vielä on muutamia neuvotteluja menossa.