Uutisia

Pysy mukana menossa

Antti Luusuaniemi Tahkon osakkaaksi

Antti Luusuaniemi lähtee innolla mukaan Tahkon toimintaan. Kuva: Emilia Ikäheimo

Antti Luusuaniemi lähtee innolla mukaan Tahkon toimintaan. Kuva: Emilia Ikäheimo

 

Hyvinkääläislähtöinen näyttelijä Antti Luusuaniemi lähtee mukaan Tahkon miesten Superpesistoimintaan. Tahko Pesis Oy perustettiin syksyllä toiminnan siirtyessä uusille toimijoille. Luusuaniemi pelasi Tahkossa pesäpalloa aina A-poikiin saakka, jonka jälkeen näytteleminen vei voiton.

  • Saavutimme A-poikien SM-kullan ja siitä tietenkin jäi mahtavat muistot ja paljon hyviä kavereita. Tahko on aina ollut lähellä sydäntä ja nyt tuli erinomainen mahdollisuus lähteä mukaan kehittämään toimintaa, kertoo Luusuaniemi.

Tahkon Pesis Oy:n omistajiksi ja taustaryhmään on saatu iso joukko Tahko-sydämellä varustettuja urheiluihmisiä. Tavoitteena on rakentaa Tahkosta koko Etelä-Suomen pesäpallojoukkue ja tarjota elämyksiä. Ottelutapahtumaa uudistetaan ja kehitetään viihteellisempään suuntaan.

  • Itse peli on tietenkin keskiössä, mutta hyvässä tapahtumassa tulee olla muitakin elementtejä. Ja tähän haluamme tarttua. Ihmisten vapaa-ajasta on kova kilpailu. Elokuvissa käynti on tällä hetkellä todella kovassa nosteessa. Uskonkin, että se johtuu ihmisten halusta kokea asioita toisten ihmisten kanssa. Siihen uskomme Tahkossakin, meidän pitää vain rakentaa hyvä tapahtuma, jotta saamme ihmiset takaisin katsomoon, valottaa Antti taustoja.

Tahko Pesis Oy:n toiminnan tueksi tulee myös tapahtumatuotantoa yhdessä Hyvinkään kaupungin ja Red Carpet Film Festivalin kanssa.

  • Istuimme pari palaveria Miika Rantatorikan ja Jake Hannulan kanssa. Ideoita syntyi ja osaa niistä lähdetään nyt toteuttamaan. Vierailimme kaupunginjohtaja Jyrki Mattilan ja sivistystoimenjohtaja Pentti Halosen luona ja kerroimme ajatuksista. Siitä se on sitten muotoutunut. Vielä ei kuitenkaan lähdetä paljastamaan, mitä tuleman pitää, kertoo Antti tulevaisuuden suunnitelmista.

 

Tahkon juniorityössä on tehty jo useamman vuoden ajan pitkäjänteistä ja laadukasta työtä. Harrastajamäärät ovat kasvaneet ja menestystäkin on tasaisesti saavutettu. Nyt tavoitteena on saada aiempaa enemmän omia kasvatteja Superpesisjoukkueeseen.

  • Pesäpallon pelaaminen on tietenkin se tärkein juttu. Joukkue on nyt nuori ja tavoite onkin tulevaisuudessa. 2020 on tavoite olla mitaleilla. Joukkue rakentuu oman junioritoiminnan ympärille, Antti jatkaa.

Lopuksi Antilla on terveisiä kaikille Tahko- ja pesäpallofaneille.

  • Pian on mahdollisuus tulla mukaan. Tahko Pesis Oy:n osakeanti järjestetään myöhemmin keväällä ja samalla pääsee mukaan Tahkon uuteen alkuun, Antti päättää.